Moartea unui blogger

Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc

Un mesaj catre apropiati al lui Derek Miller, un cunoscut blogger din Canada, care a murit de cancer. La o zi dupa ce a decedat, pe blogul sau a aparut un mesaj sfasaietor, venit dintr-o alta lume: „Am murit. Acesta va fi ultimul post pe care il voi scrie pe blogul meu. Dupa ce corpul meu in sfarsit va fi eliberat de chinurile aduse de cancer.”

„Daca m-at cunoscut in viata reala, probabil ati auzit stirea despre moartea mea dintr-o sursa, insa indiferent de modul in care ati aflat, considerati ceea ce va voi spune ca o confirmare a faptului ca nu mai sunt: m-am nascut pe 30 iunie 1969 in Vancouver, Canada, si am murit in Burnaby, pe 3 mai, 2011 la varsta de 41 de ani din cauza complicatiilor aduse de metastazele cancerului colorectal. Sfarsitul meu era un lucru la care ne asteptam cu totii, eu unul ma gandeam la el ca la o eliberare, si asteptam pacea de dupa moarte.

Cei din familia mea, cu toate ca stiau ca se va intampla, isi doreau sa mai raman printre ei. Insa moartea este o parte, nedreapta insa, a vietii. Nu am ajuns acum intr-un loc mai bun, sau intr-unul mai rau. Nu am ajuns in niciun loc, pentru ca Derek nu mai exista. Din momentul in care corpul meu a incetat sa mai functioneze, m-am transformat: dintr-un organism viu, intr-un cadavru – asemenea unei flori care nu a reusit sa supravietuiasca unei nopti geroase.

Nu mi-a fost frica de moarte –  de moment in sine, sau de ceea ce va veni dupa – ceea ce este nimic. Insa toata viata mea mi-a fost frica de procesul care aduce moartea: de slabicini, oboseala, durere, de transformarea care ma face sa nu mai seman cu mine. Am fost norocos ca pana in ultima clipa am ramas in deplinatatea facultatilor mentale, iar cancerul nu mi-a mancat creierul. Lumea este un loc minunat, maret, chiar. Intotdeauna mai este ceva de descoperit. Nu ma uit in urma cu regret si sper ca si familia mea sa gaseasca puterea sa faca la fel.

Ceea ce este adevarat este ca i-am iubit. Lauren si Marina (fetele lui Derek), cand veti creste mari si veti intelege ce s-a intamplat vreau sa stiti ca v-am iubit mult si ca am incercat sa fiu un tata bun pentru voi. Aidrie (sotia lui Derek), tu ai fost cel mai bun prieten al meu, singura mea conexiune. Nu stiu ce deveneam unul fara celalalt, insa stiu ca lumea ar fi fost mai saraca fara dragostea noastra. Te iubesc din toata inima mea. Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc.”

si un comentariu la articol al unui anonim:

Postat de Horia Sima in data de Sâmbătă,  7 mai 2011 11:05

Sa stii prietene Derek ca si noi am murit de ceva vreme. Lucru normal ar spune altii numai ca aici la noi exista materie si timp care se scurge monon si dureros de banal. Am murit de 21 de ani si suntem intr-un proces continuu de putrefactie generata de microbi letali mai putin cunoscuti in lumea voastra de peste ocean.Microbi cu denumiri scurte dar inspaimantatore, Eba, Boc, Base, Udrea si lista poate continua zile bune. Stii de ce am murit in urma cu 21 de ani si ceva ? Am murit crezand in libertate si in speranta de a avea o viata decenta alaturi de familie si am sperat si la un viitor stabil pentru copii nostri. Nu a fost sa fie asa. . . Ne-au ingenunchiat, strivit si umilit calaii unei natiuni POLITICIENII, care ne-au furat dreptul la demnitate si speranta imbuibandu-se impreuna cu odraslele imbecile si camarilele de rubedenii cretine cu licenta. Cacanari cu gulere albe si pretentii elitiste ce trebuie trimisi fara de remuscare in focurile cele mai adanci ale infernului. Deci asta este Derek, am murit, toti cei am sperat ca natiune ca vom avea o sansa.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s