Ceasuri de aventură – Outdoor nelimitat

Ceasuri de aventură – Outdoor nelimitat

Sunt robuste şi făcute să reziste oricăror provocări: lovituri, căzături, zgârieturi, apă, noroi sau oricărui alt element din exterior. Funcţiile adiacente sunt pe măsură.

Pentru cei care străbat lumea în lung şi în lat cu rucsacul în spinare, pentru alpinişti, pentru aventurierii care înoată în râuri de munte, pentru cei care practică mountain bike, motociclism sau doar urcă pe munte, pentru schiori şi snowboaderi, aceste ceasuri sunt accesoriul perfect.

De obicei, un asemenea ceas rezistă la orice fel de şocuri şi oferă un cumul de funcţii necesar în orice împrejurare şi situaţie de acţiune: cronometru, altimetru, busolă, termometru şi chiar starea vremii. Un exemplu clasic şi cunoscut de multă lume este pur-sângele elveţian Tissot. Folosind remarcabila tehnologie T-Touch, cu o simplă apăsare de buton obţineţi orice informaţie legată de mediul înconjurător.

Tot un elveţian original este şi Victorinox Swiss Army. În calitate de ceas oficial al armatei elveţiene, Victorinox şi-a dorit să realizeze nişte instrumente care, asemeni bricegelor elveţiene, să servească unei multitudini de scopuri şi să fie extrem de fiabile. Cu noile modele „de infanterie“, Victorinox Swiss Army oferă companionul ideal pe teren accidentat sau plat. Bineînţeles, elveţienii nu sunt singurii care se preocupă de aventurile în aer liber.

Japonezii nu au stat deoparte în cursa outdoor şi firme precum Seiko, Citizen sau Casio şi-au creat un adevărat renume atunci când vine vorba despre piese de rezistenţă în condiţi extreme. Famosul G-Shock de la Casio rămâne un model reprezentativ în domeniu. Interesant este faptul că şi firme precum Guess realizează ceasuri extrem de rezistente, etanşe la adâncimi mari şi cu un design care rămâne în rigorile fashionului.

 

 

 de Andrei Dimulescu
Anunțuri
Acest articol a fost publicat în NECESAR SUPRAVIETUIRE, Uncategorized și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s