Noul BABILON

Pământeanul lor dumnezeu este folosit de peste o mie de ani de către finantistii internationali la crearea diferitelor babilonii sociale ca instrument dovedit extrem de eficace si de eficient pentru supunerea întregii lumi comenzilor internationalitilor istorici stăpâniti si măcinati de un crunt mesianism. După ce vreme de o jumătate de mileniu crestinismul a plătit tribut mii de mucenici si mucenite ca să crestineze întreagul continent european, a urmat, odată cu punerea la cale a Cruciadelor (1096-1270), o serie de actiuni strategice în vederea creării unor succesiuni sau valuri de babilonii sociale cu arie geografică din ce în ce mai extinsă. Toate aceste succesiuni de babilonii sociale pot fi reunite, în opinia noastră, în trei căi fundamentale: (1) babilonia rezultată din amalgamarea populatiilor diferitelor popoare; (2) babilonia rezultată din dezbinarea si destructurarea crestinismului, punctul final urmărit fiind descrestinarea si (3) babilonia creată de masivitatea si diversitatea informatiei manipulată diabolic.

După ce crestinismul a reusit pacificarea si domolirea avântului războinic al popoarelor migratoare, care au pătruns în valuri în timpul decăderii Imperiului roman si până către secolele IX si X, contribuind astfel la începerea conturării civilizatiei europene medievale, a urmat prima încercare de amalgamare a populatiilor diferitelor popoare prin punerea la punct a unui vast scenariu numit: cruciade. El nu numai că a pus în contact direct două civilizatii diferite: cea europeană si cea arabă, dar au avut loc contacte si dislocări de populatii chiar în cadrul teritoriului în care viețuiau crestini (dinspre vest spre est). A doua încercare reusită de amalgamare a populatiilor diferitelor popoare a constituit-o pătrunderea europenilor în cele trei Americi, dar mai ales proiectul francmasonic al fundării Statelor Unite ale Americii prin masacrarea indigenilor si aducerea de sânge european proaspăt în acele tinuturi din toate etniile din Europa, pigmentat cu cel al sclavilor africani. A treia încercare reusită de amalgamare a populatiilor diferitelor popoare a fost realizată prin intermediul colonialismului și neocolonialismului, realizat urmare a unor actiuni în fortă ale unor puteri europene, în spatele cărora au stat banii si interesele finantei internationale. A patra încercare reușită de amalgamare a populatiilor diferitelor popoare s-a realizat în urma războaielor și dictatelor puterilor europene finantate si sustinute de aceeasi finantă internatională. A cincea metodă folosită de amalgamare a populațiilor diferitelor popoare s-a bazat pe contrapunerea democrației europene, prezentată tendentios si mincinos ca fiind, alături de capitalism, calea de realizare a raiului pe pământ, la alte sisteme de guvernare socială, fie că a fost vorba de socialism sau de alte forme de guvernare întâlnite în Asia, Africa, America de Sud si cea Centrală. Această metodă a fost folosită cu predilectie pentru a permite intrarea în Europa si SUA a mâinii de lucru, ieftine si usor de manipulat si dominat, necesară satisfacerii intereselor capitalittilor internationali. În fine, al șaselea scenariu folosit de capitalittii internationali prin intermediul francmasoneriei a fost cel al creării Uniunii Europene (ce se va termina probabil cu făurirea Statelor Unite ale Europei). Folosind ca pistă falsă idee acreditată oficial a necesitătii contrapunerii unei forte economice puternice a continentului european la forta economică a SUA si cea a Asiei (mai ales a Japoniei), acest scenariu a urmărit, în realitate, amalgamarea populatiilor popoarelor Europei, distrugerea ideii de natiune si nationalitate, de apartenentă religioasă, adică de orizont si identitate, pentru o dominare plenară a finantatorilor de ideologii si constructii sociale (ordini mondiale) la nivel planetar.

Babilonia socială rezultată din dezbinarea si destructurarea creștinismului, punctul final urmărit fiind descrestinarea, a fost realizată prin cele două mari evenimente din istoria crestinismului, a Europei si, prin recul, a lumii întregi: Schisma din 1054 dintre Biserica ortodoxă si Biserica romano-catolică (consolidată prin cruciade) si Reforma ce a urmat publicării celor 95 de tezele critice ale lui Luther, care a dus la distrugerea unitătii catolicismului prin miscarea programatică a aparitiei de noi culte, cel mai sustinut fiind cel al protestantismului. Chiar dacă principial cele două evenimente religioase au avut o bază doctrinară, nu încape nicio îndoială că ele au fost posibile si datorită unor interese mercantile si politice ale unor forte oculte sustinute cu bani si cu o logistică puternică. Marcând încercarea reusită, la vedere, a sădirii în inima crediciosilor crestini a confuziei si punerii la îndoială a Adevărului mărturisit si propovăduit de Biserică, fortele internationaliste au reusit să facă mai atrăgător capitalismul lor, să impună individualismul, dezordinea socială si cea interioară a omului si să pregătească oamenii de pretutindnei pentru a cutreiera pământul în găsirea unei fericiri mincinoase, morganatice.

În fine, a treia cale de creare a babiloniei sociale a fost folosirea masivă si tot mai diversă a informatiei manipulată diabolic. Această cale a fost o însotitoare a celorlalte căi de creare a babiloniei sociale moderne, dar prin amploarea si eficienta ei, mai ales în ultima sută de ani, ea luat-o cu mult înaintea celorlate două căi, devenind înainte-mergătoare si far călăuzitor al babiloniei sociale moderne. Ea, bazată pe fluxuri masive de bani dirijati pentru a întretine babilonia socală, furnizează în zilele noastre surse si resurse colosale în vederea desăvârsirii actualei, dar mai cu seamă viitoarei babilonii sociale.

Holohaosul este starea actuală în care se află lumea întreagă: state, piete, indivizi. Nicăieri nu mai există armonie, pace, echilibru, predictibilitate, sigurantă. Totul este o curată babilonie. Iar holohaosul a fost creat intentionat, cu metodă, pe bază de plan de către maestrii holohaosului, care le este prielnic în a-si realiza cu viclenie visurile lor mesianice. Formula lui Einstein, E = mc2, este pentru creatorii holohaosului un model perfect: energia pe care ei o pot extrage și folosi din exploatarea holohaosului (a lumii aflată în această stare) este direct proporțională cu masa indivizilor lumii prinsi în genunea holohaosului si pătratul vitezei cu care acestia sunt ametiti prin tot felul de metode, tehnici, mijloace si instrumente de directionare, conditionare si manipulare pentru o mai usoară si benefică exploatare a lumii de către cei „alesi”.

Cei care au în mâini bagheta magică (citeste, banii), orchestrează si dirijează, cum vor ei, nu numai toate tranzactiile economice de anvergură mondială si natională, dar si strategiile politice, informationale, culturale si sociale globale, adică tot. Instalati din timpuri străvechi la pupitrul orchestrei mondiale care interpreteză noi si noi „ordini mondiale”, de o mie de ani a ascultat si ascultă de ei o bună parte a lumii, iar de peste trei sute de ani întreg globul. Dar tocmai babilonia socială globală pe care au creat-o le va fi fatală pentru că în toiul Apocalipsei creată de ei va fi prezent Cuvântul lui Dumnezeu Care i-a descoperit Sfântului evanghelist Ioan: „si fiara (banii – n.ns.) a fost răpusă si, cu ea, proorocul mincinos (anticrist –n.ns.), cel ce făcea înaintea ei semnele cu care amăgea pe cei ce au purtat semnele fiarei si pe cei ce s-au închinat chipului ei. Amândoi au fost aruncati de vii în iezerul de foc, unde arde pucioasă.” (Apocalipsa 19,20).

citeste si:

 ==============================================

Acest articol apartine blogului Hoanta Nicolae

Sursa: FINANTE-BANCI

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în SPIRITUAL/ORTODOXISM și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Noul BABILON

  1. miluitul zice:

    SA NE UNIM TOTI CRESTINII LUI HRISTOS SUB STEAGUL CONSTANTINOPOLULUI , JOS CIFRELE , SUS LITERELE : 2 LEI FAINA , 2 LEU PIINEA ; JOS CODUL BARAT = PORTILE IADULUI . SFINTA , SFINTA , ESTE CRUCEA CRESTINILOR PE STEAGUL RASARITULUI . TRAISCA ROMINIA , TRAIASCA GRECIA , RUSIA SI TOTI CEI CE VOR LUPTA PENTRU BIRUINTA DOMNULUI ASUPRA aNTIHRISTULUI ; POCAITIVA BOGATI – VIN LITERELE PACATOSILOR.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s