Un ghid practic pentru Antibiotice si utilizarea pentru supravietuire

image

Pregatirea pentru Terorism biologice si chimice:

Aceasta informatie a fost trimis la mine de un prieten. Nu stiu medicul care a scris articolul si eu nu sunt bine versat în acest domeniu. Utilizati aceste informatii pe propriul risc.

Pregatirea pentru Terorism biologice si chimice: Un ghid practic pentru Antibiotice si utilizarea pentru supravietuire

Aceste informatii sunt doar pentru scopuri educationale. Acestea sunt destinate sa ajute în caz de atacuri biologice si a armelor chimice pe populatiilor civile. Acesta nu sunt furnizate în scopul de a diagnostica sau trata orice boala, sau vatamare a corpului, mintii, sau produse de alcool.

Aplicatia antibioticelor împotriva razboiului cu  germeni  discutate aici nu sunt practici bine stabilite medical. Acestea sunt cele mai bune considerate speculativ, dar rezonabil, având în vedere riscurile de urgenta si pe scara larga de atac biologic pentru care nu exista nici un precedent, si nici nu au o cercetare stiintifica adecvata. Discutiile în acest document sunt destinate sa furnizeze strategii de auto-ajutorare în caz de urgenta, în care îngrijirea profesionala nu este disponibila, dupa cum se anticipeaza în urma expunerilor pe scara larga a populatiei neprotejate la letale biologice.

Trebuie sa fie subliniat faptul ca utilizarea de antibiotice nespecializata este periculosa din mai multe motive: 1) antibiotice pot provoca reactii potential letale (de exemplu, alergie, astm, si deces); 2) antibiotice poate solicita o mai mare crestere, de dezvoltare, precum si raspândirea de rezistente agentilor patogeni, cum ar fi ciupercile si Mycoplasma infectii severe sau a determinat mai multe alternative; 3) utilizarea de antibiotice poate face mai dificil pentru medici pentru a diagnostica pune viata în pericol prin producerea de boli infectioase cu rezistenta mare la antibiotice . Astfel, auto-medicatie nu este recomandat, în conditii normale de disponibilitate a personalului medical.

În plus, desi anumite antibiotice sunt prescrise de obicei pentru a distruge anumite tulpini de bacterii, germeni de razboi prezinta provocari unice. Dezvoltatorii s-au axat pe arme biologice de rutina tulpini germeni, cum ar fi antraxul, variola, gripa, Mycoplasma, Brucella, si mai mult, care sunt rezistente la antibiotice. În acelasi timp, vaccinuri si producatorii de vaccinuri s-au dovedit a fi extrem de demni de încredere.

Mai mult decât atât, în cazul unui atac biologic, beneficiile initiale ale profilaxie si tratament antibiotic poate fi pusa în pericol de un al doilea val de infectie din acelasi microb, sau infectii secundare cu alti germeni . Acestea sunt de asteptat din cauza transmiteri bolilor ulterioare de catre insecte infectate, cum ar fi muste, purici, capuse si, si victimele sunt imunitar compromise, în caz ca apar infectii secundare.

De obicei, bacteriile sunt clasificate fie „Gram-pozitive” sau „Gram-negative” din cauza structurii lor si caracteristicile de colorare, care reflecta sensibilitatea lor la anumite antibiotice. Familia Penicilina de antibiotice a fost eficienta împotriva Gram-pozitive infectii. Alternativ, tetracicline au fost folosite cu succes pentru a combate Gram-negativ agenti. Acestea vor fi discutate în detaliu mai târziu.

Aproape de începutul unui atac biologic pe scara larga, ea poate fi extrem de dificil sa se determine cu precizie agentul cauzal, si selectati astfel antibiotic adecvat. Acest lucru se datoreaza: 1) latenta, sau perioada de crestere lenta de germeni în cadrul persoanelor expuse, si 2) specialistii in arme biologice amesteca adesea microbi care urmeaza sa fie utilizati într-o maniera care sa confundam diagnostica si trata eficient creand o întârziere.

De exemplu, un consens al autoritatilor prezic ca antraxul prin inhalare este printre cele mai probabil armele biologice care urmeaza sa fie utilizate de catre teroristi. Acest lucru se datoreaza usurintei relative de fabricare, durabilitate de spori, si dificultatea de tratament prin intarziere. Antraxul este un gram-pozitive în forma de tija Bacillus. Pentru a fi mai eficient in uciderea populatii mari, autoritatile sugereaza ca bacteriile Gram-negative, cum ar fi Pasteurella tularensis, poate însoti astfel de atacuri. Acest germenul este, de asemenea, în forma de tija de a confunda diagnostic precis si întârziere de timp critic de tratament.

Pentru motivele de mai sus o „terapie combinata” poate fi indicata si cea mai utila în salvarea de vieti omenesti în urma unui atac biologic arme.

Greutati si Masuratori

Dozaje sigura si eficienta antibiotic depinde de greutatea si masuratori exacte. Din acest motiv, urmatoarele recomandari si cunostinte de baza este prevazuta pentru stabilirea civililor în situatii de urgenta:

Pentru a se cântari cu precizie antibioticele în caz de urgenta, utilizeaza tabelul de mai jos. Începeti prin plasarea o cupa de ceramica pe o balanta. Se cântareste. Apoi, adaugati praf pe care doriti sa se cântareasca cu o suma dorita. De exemplu, în cazul în care cupa numai cantareste patru uncii, si aveti nevoie de o uncie de antibiotic sub forma de praf (în cazul în care, conform graficului, o uncie este egal cu aproximativ treizeci (30) grame, care este, la treizeci de 1000 mg [mg.] Doze), set (sau vârful), scara de la cinci uncii cu antibioticul dorit.

Aceeasi metoda poate fi utilizata pentru masurarea doze de lichid. Cu toate acestea, o uncie de antibiotic lichid poate sa cântareasca mai putin din acest motiv, este întelept sa utilizati un recipient gradat de masurare daca este posibil, pentru masurarea lichidelor.

Greutati, Masuri si Greutati Conversii masiv si Masuri

1 uncie (oz.) din solide = aproape 30 de grame (Gm.)

1 pound (lb) = 454 de grame (Gm.)

1 kilogram (kg.) = 2.2 livre (lbs) 1 gram (Gm.) = 1.000 de miligrame (mg.) 1 cereale (gr.) = 64.8 mg.

Greutati lichide si Masuri

1 uncie (oz.) de lichid = aproape 30 de mililitri (ml.) 1 pint = 473 ml. (Uneori, rotunjita pâna la 480 ml.)

1 lingurita (tsp.) = 5 ml. 1 lingura = 15 ml. (Care este, pe jumatate [0.5] o uncie) 1 mililitru (droppers comuna a tinut în pozitie verticala) = aproximativ 20 de picaturi de lichid

Conversii antibiotice 400.000 de unitati de penicilina = 250 miligrame (mg.)

Utilizarea de antibiotice si durata tratamentului

În conditii normale, antibioticele sunt destinate a fi utilizate timp de aproximativ una-doua saptamâni. Aceasta durata este prescris în scopul de a ucide microbii mai lent în crestere, cum ar fi cele initial în forme de spori, care necesita de incubatie pentru boli exprimare.

Situatiile de urgenta pot necesita o durata mai putin atenta tratament. Acest lucru este valabil mai ales daca penuria de antibiotic cum era de asteptat sa apara în urma unui atac biologic arme. În acest caz, poate fi necesara rationalizarea si ajutor în salvarea de vieti omenesti mai mult. Cea mai scurta durata de acoperire cu antibiotice recomandate in urma unui atac biologic este de la debutul simptomelor la cel putin 72 de ore dupa ce simptomele dispar complet persoane.

În mod ideal, profilaxia cu antibiotice (pentru prevenirea bolilor), ar trebui sa înceapa cât mai curând ca un atac biologic arme este confirmata pentru persoanele cu risc de expunere. Cu alte cuvinte, este mai bine sa plece medii riscante în prealabil de expuneri posibile. Desigur, populatiile urbane sunt cel mai mare risc pentru atacurile biologice si a armelor chimice.

Frecvente reactii alergice la antibiotice

Din nou, în conditii normale, persoanele care sunt hipersensibili, sau alergice, la antibiotice ar trebui sa evite luarea lor. Cu toate acestea, în urma unui atac biologic arme, se poate justifica riscul de reactii alergice, mai ales daca antihistaminice (cum ar fi Benadryl) sunt disponibile, mai degraba decât contractarea bolilor infectioase, care este adesea mai mult viata în pericol. În acest caz, persoanele care dezvolta simptome de alergie, inclusiv eruptii cutanate, în mod ideal ar trebui sa fie în grija unui personal medic sau la spital. Monitorizarea atenta a eruptiilor cutanate, chiar aparent benigne se recomanda din cauza conditiilor mai urgente care ar putea rezulta din reactii alergice simplu.

Persoanele cu alergii cunoscute la antibiotice ar trebui sa specifice, în mod evident, incearca sa evite tratamentului cu aceste antibiotice. Antibiotice alternative, în acest caz, ar trebui sa fie cautat si utilizat. De exemplu, persoanele alergice la penicilina pot fi în masura sa substituie în mod eficient eritromicina.

Asa cum este detaliat mai jos, exista mai multe tipuri de penicilina, toate care pot provoca alergii severe si reactii fatale. Penicilina G si penicilina V-au fost cunoscute de a provoca reactii mai severe decât ampicilina. În mod similar, injectii penicilina au fost cunoscute de a provoca reactii mai severe decât dozele similare luate pe cale orala.

Aproximativ zece la suta din persoanele alergice la penicilina sunt alergici si la cefalosporine. Vestea buna este ca incidenta reactiilor mortale la intreaga clasa de antibiotice cephalosporin este foarte scazuta.

În unele penicilinele lichid, producatorii se amesteca procaina anestezic (de exemplu, Novocaina), în formulele lor. Prin urmare, persoanele alergice la acest anestezic dentare utilizate în mod obisnuit ar trebui sa evite a lua suspensii lichide penicilina.

Antibiotice a sugerat de mai jos pentru a fi utilizate în caz de bioterorism sau biowarfare nu contin sulf sau „sulfa” medicamente pentru care multe persoane sunt alergice.

Foresight Preventiva În ceea ce priveste furnizarea de produse farmaceutice

Cel mai probabil sursa de stiri de ultima ora cu privire la un atac biologic sau chimic, lansate de catre teroristi sau inamici alta parte, este media mainstream. Pâna la data cand auzi astfel de rapoarte, este probabil ca camere de spital de urgenta, iar medicii de birouri, va fi plin de victime aflate în dificultate. Este nevoie de obicei o zi sau mai mult pentru simptome de boli infectioase sa se manifeste. Primele semne si simptome de un atac sub acoperire includ dureri de cap inexplicabile si simptome asemanatoare gripei.

Acesta este cazul cu antrax. Primele semne ale unui atac cu antrax, oferind tulpina nu au fost modificate, este bovine devine bolnav si pe moarte. Acest lucru se poate întâmpla într-o chestiune de ore. Mai mult decât atât, aceasta este o indicatie pentru a începe profilaxia cu antibiotice.

În astfel de circumstante încearca, va puteti astepta sa existe cerere imensa pentru consumabile medicale si farmaceutice, în urma unui atac terorist. Este, prin urmare, foarte recomandabil sa se ia în considerare dinainte ce consumabile medicale ar putea fi esentiala pentru supravietuire si de protectie a celor dragi.

Evident, oamenii de pe un regim de medicamente ar trebui sa stoc, probabil, o trei luni de aprovizionare într-un dulap racoros, întunecat si uscat sau subsol.

Antibioticele pot fi achizitionate în vrac de la farmacisti sau efectivele de animale si magazine alimentare cu medicul veterinar.

În cazul în care aveti nevoie pentru a iesi din casa sau la locul de munca în caz de urgenta, încercati sa-si planifice, în prealabil, transportul antibiotice si alte medicamente cerinte cu tine. Mentinerea accesului la seturi standard de urgenta, in special in vremuri de necaz posibil. Pastrarea unul din masina ta este o idee buna, oferind auto nu supraîncalzi.

Având în vedere aceste constrângeri, diabetici, în miscare într-un caz de urgenta, ar trebui sa încercati sa pastrati insulina lor la temperatura camerei pâna când acestea sunt reinstalate. Peste 80 de grade si în timp ce insulina înghetarea va începe sa se degradeze.

În general, atunci când calatoresc sau stocarea antibiotice si medicamente in masina ta, sa fie constienti de temperaturi extreme. De caldura extrema si frig de multe ori inactiveaza, cum ar fi insulina, medicamente multe.

Un ghid simplificata la Antibiotice si utilizarile lor

Peniciline

Originalul penicilina-G (G Pen), împreuna cu mai multe comune de penicilina-V (V Pen), sunt folosite pentru a lupta împotriva bacteriilor gram-pozitive, cum ar fi antraxul. Pentids, numele de brand pentru penicilina G, vin în 400 si 800 mg pastile. Nume de marca pentru penicilina-V se numara V-Cillin-K si Pen Vee K. Pen G de baza pot fi achizitionate de la ferma si magazine sanitar-veterinar pentru cheltuieli mult mai mica decât prin intermediul farmaciilor, asigurati-va ca, desi ati cumparat doar brandul frigorifica. Ingredientele active din soiul afara frigiderului sunt mult mai mici si potential inadecvat.

Pen G trebuie sa fie luate pe stomacul gol. Acest lucru nu este la fel de critica pentru Pen V. O doza de 250 mg (de exemplu, 400.000 de unitati), pentru oamenii cu greutate de 50 kg sau mai mult, se ia de patru ori pe zi. O regula de degetul mare pentru copii cu greutate mai mica de 50 kg, doza trebuie redusa cu 20% pentru fiecare 10 kg de greutate corporala mai mica.

Aceste peniciline sunt mult mai susceptibile de a provoca reactii alergice, si decese, decât peniciline sintetice, cum ar fi ampicilina. Unele dintre reactii alergice sunt cauzate de procaina (Novocaina), care se adauga, în unele formule G Pen.

Ampicilina

Nume de marca din acest sintetice includ penicilina Principen, Omnipen, Polycillin si Totacillin. Acestea sunt, de asemenea, afectiv împotriva gram-pozitive, microbi, cum ar fi antraxul.

Dozele de ampicilina sunt aceleasi prevazute pentru penicilina. Acest antibiotic ar trebui sa fie luate, în mod ideal, pe stomacul gol.

Tulpini de antrax, care rezista de penicilina pot fi mai susceptibile la distrugere de ampicilina. De asemenea, ampicilina poate fi mai util decât penicilina pentru uciderea unui spectru mai larg de infectii.

Cefalosporinele

Acestea sunt, de asemenea, eficiente împotriva antraxului. Un gram de Cefalexin luate la fiecare sase ore este recomandata. Nume de marca pentru acest lucru sunt Keflet Keflex, si Keftab. Un gram de cefadroxil aferente, marca numit Duricef, ar trebui sa fie luate o data la douasprezece ore.

Eritromicina (familie de antibiotice macrolide)

Eritromicina si rudele sale ofera un spectru mai larg de acoperire decât peniciline. Numele de marca de eritromicina Pediamycin, Erythrocin, Eryc, EES, Ery-Tab, PCE, Ilosone, si E-Mycin. Alte antibiotice conexe, cum ar fi claritromicina (Biaxin) si azitromicina (Z-pak sau Zithromax) pot fi, de asemenea, eficiente. O forma lichida de eritromicina, numit Gallimycin, este disponibil pentru injectie. Doza orala de acest produs injectabil este acelasi.

Luat pe stomacul gol, acest lucru poate fi utilizat pentru a trata mai multe cazuri dificil de antrax. Daca stomacul deranjat apare, ar trebui sa fie consumat cu un pic de mancare. Evitati consumul de fructe citrice sau produse, care dezactiva aceste antibiotice in timpul digestiei. Nota: atacurile de cord fatale ar putea rezulta din a lua aceste antibiotice în asociere cu Seldane (terfenadina), Hismanal, sau Seldane-D.

Pentru persoane fizice greutate de 80 de kg sau mai mult, o doza 500 mg este recomandata. Oamenii care cântaresc mai putin ar trebui sa reduca doza lor în mod proportional.

Aminoglicozidele

Aceste antibiotice care sunt eficiente împotriva antraxului, tularemia, si ciuma bubonica, includ: streptomicina, gentamicina, si neomicina. Ele pot fi toate extrem de toxice. Principalele organe la risc pentru distrugere prin aminoglicozidelor includ rinichi si urechea interna.

Fiecare dintre aminoglicozidelor trebuie sa fie injectat, si nu pot fi luate pe cale orala. Forme de dozare orala de aceste antibiotice sunt eficiente numai împotriva infectiilor tractului gastro-intestinal (GI) a stomacului si a intestinelor.

Gentamicina (Garacin) pulbere pot fi achizitionate în vrac. Ea nu poate fi absorbit daca este luat pe cale orala, dar poate fi eficient impotriva anumitor biologice izbitoare tractul gastro-intestinal, cum ar fi botulism.

Streptomicina, luate doua si patru ori pe zi, în doze gram unu la patru, la distante egale pe tot parcursul zilei. Acesta poate fi utilizat în asociere cu tetraciclina pâna la concediu febra persoanei. Apoi, tetraciclina poate fi continuat singur. În caz contrar, streptomicina ar trebui sa fie utilizat în mod consecvent pentru o saptamâna pâna la zece zile.

Gentamicina, este eficace împotriva tularemia si ciuma. Ar trebui sa fie injectat intramuscular sau intravenos la fiecare opt ore în masurile de urgenta de 1.7mg greutatea corpului pe kilogram. De îndata ce simptomele bolii dispar, doza trebuie redusa la 1.0mg per kilogram de greutate corporala pentru perioada ramasa zi 7-10.

Acest antibiotic este disponibil în vrac prin magazine veterinare. Este probabil ca acest produs mai putin costisitor poate fi cu succes folosit oral pentru a apara împotriva ciuma sau de germeni tularemia infectarea intestin.

Neomicina, atunci când este administrata în doze de 500 mg, de patru ori pe zi, pot fi de ajutor împotriva antraxului, ciuma, tularemia si, desi nu a fost în mod traditional prescris pentru acestea. Utilizati aceasta numai în cazul în care alte antibiotice aminoglicozidice nu sunt disponibile. Fluorochinolone

În doze zilnice de 300 mg pe kg. de greutate corporala (de exemplu, 65mg. pe kilogram), Ciproflavoxin (Cipro) este eficient împotriva tularemia si antrax. Doza zilnica trebuie sa fie împartita în patru doze luate la fiecare sase ore timp de doua saptamâni. În urma atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001 cu privire la Pentagon si a World Trade Center, acest medicament extrem de scump a fost în mare a cererii ca antibiotic FDA de a alege împotriva antraxului.

Eficace împotriva antraxului, tularemia si ciuma, cloramfenicol (Chloromycetin), are o rata relativ mare de reactii adverse letale. Astfel, persoanele alergice la antibiotice mai sigure ar trebui sa utilizeze numai ea, sau în cazul în alte medicamente nu sunt disponibile. Mai scumpe decât alte antibiotice, acest produs injectabil poate fi, de asemenea, consumate pe cale orala si absorbite eficient in sange. În mod ideal, luate pe stomacul gol, acesta poate fi consumat cu alimente pentru a reduce stomac supara.

Cloramfenicolul are acelasi spectru de activitate ca eritromicina. Astfel, ea nu ar trebui sa se acorde cu eritromicina exceptia cazului în care, în conditii de urgenta la primul semn de biowarfare induse de boala. Se poate, totusi, sa fie luata cu Tetraciclina pentru un spectru mai larg de eficacitate. Aceasta combinatie poate fi întelept daca nu este clar care este arma biologica provoaca boala si, daca rationalizarea nu este în vigoare.

Forma injectabila de gusturi cloramfenicol îngrozitor! Pentru persoanele cu greutate 90 kg sau mai mult, 2.500 d mg de doza recomandat

Tetracicline

Tetraciclinele (de brand numit Sumycin si Achromycin-V) sunt antibiotice cu spectru larg disponibile la magazinele de aprovizionare agricole si magazine veterinare în forma de oxitetraciclina. Acestea pot fi folosite in mod eficient impotriva tuturor celor mai multe tulpini de antrax, ciuma, si tularemia.

Oxitetraciclina vine sub forma de pulbere în vrac sub numele de brand Terramycin-343. De asemenea, vine în combinatie cu hrana pentru animale (Advance Calf Medic). Aceasta ar putea fi utilizate într-un vârf de cutit în cazul în care alte antibiotice au fost indisponibil. Exista 3 grame de antibiotic activ în fiecare kilogram de furaje. O doza mica ar putea fi furnizate de catre consumatoare de aproape 1.5 uncie, o doza mare de doua ori care ar putea fi masurate si mâncat.

Doua clase noi de tetraciclina sunt Doxiciclina si Minociclina. Nume de marca pentru aceste tetracicline includ Doxycyclines-Vibramycin, Vibra-tab-uri, Monodox si Doryx, si Minocyclines numit Minocin.

Tetraciclina este de obicei luate de patru ori pe zi, doxycyclines o data pe zi sau de doua ori pe zi, atunci când luate cu minociclina. Cele doua cyclines mai noi pot fi luate cu alimente, nu, tetraciclina mai mari. Ei au, astfel, tendinta de a provoca mai putine supara stomac. Doxiciclina este de obicei mai putin costisitoare decât traditionale de tetraciclina, doxiciclina si Minociclina si ofera un spectru mai larg de eficacitate antibiotic decât standardul vechi. Petele de arme biologice poate au fost fabricate pentru a rezista tetraciclinei ar putea fi mai sensibile la cicloni mai noi.

Ca o regula de degetul mare, patru doze de 250 mg tetraciclina sunt prescrise de zi cu zi, care este, o doza la fiecare sase ore pentru dvs. tipic 100 kg persoana. Pentru persoanele care cântaresc mai mult de 100 de kg, se reduce aceasta doza în consecinta. De exemplu, daca o persoana 100 de kg primeste 1.000 mg pe zi, apoi o persoana de 50 kg va primi 500 mg pe zi, sau patru doze de 125mg q. 6 ore. Doza Doxiciclina este de obicei de 200 mg în prima zi, 100 mg si doze de pâna la zece zile. Oxitetraciclina (Terramycin) Doza este aceeasi ca tetraciclina standard. Un alt tetraciclina alternativa, denumita demeclocycline (Declomycin), poate fi înlocuita cu tetraciclina standard, angajarea programul aceeasi doza ca si.

Conservarea si Administrarea Antibiotice dvs.

Cele mai multe antibiotice si medicamente pot fi conservate prin refrigerare, atât timp cât acestea sunt pastrate la loc uscat. În cazul în care calatoriti prin temperaturi extreme, antibiotice ar trebui sa fie încastrate în containere Styrofoam, cel mai bun caz, si ar trebui depuse eforturi pentru a evita caldura sau frig.

Atentie: Reactii severe pot rezulta daca aceste antibiotice au expirat. Cu toate acestea, atunci când se confrunta cu o situatie de viata sau de moarte, dupa cum s-ar putea fi prezentate cu arme biologice sau de bioterorism, pot fi luate.

Antibioticele sunt de obicei administrate oral sau prin injectare. Cu toate acestea, în cazul în care pacientul este comatos, pe cale orala pot fi eludate rectal utilizând o seringa de plastic orala disponibil în cele mai multe farmacii. Acest lucru ar trebui introdusa cât mai adânc în rect posibil. Utilizarea de câteva picaturi de apa, apoi sume mai mari de unt de cacao, pentru dizolvarea antibiotic. Untul de cacao este disponibil în cele mai multe farmacii în bastoane, care sunt topite într-un borcan pus in apa fierbinte. Untul este frecvent utilizat pentru supozitoare si va organiza cu antibiotice pentru o mai buna absorbtie decat apa. Apa poate alerga afara de rect si, prin urmare antibiotic pretioase pot fi pierdute. Deci, daca apa este tot ce ai, utilizeaza cât mai putin posibil sa se dizolve si injectati valoarea masurata de antibiotic sub forma de praf.

Comprimatele de antibiotice pot fi sfarâmate si sub forma de pulbere, prin plasarea lor între doua servetele pe o suprafata dura si pounding-le cu un alt obiect dur plate sau instrument.

Absorbtia de antibiotic activ este mai mica, având în vedere calea de administrare rectala. Din acest motiv, dozele ar trebui sa fie crescuta pentru a compensa.

Mentinerea Flora sanatoase Gut si de imunitate

Trei factori primari determina rezultatul unui atac biologic cu privire la orice individ una din urmatoarele: 1) cantitatea de germeni la care persoana a fost expusa, 2) „patogenitatea” sau puterea de germeni de a provoca o boala, care depinde de tulpina unic , si 3) „gazda rezistenta.” Acest lucru depinde de vitalitate a sistemului imunitar al individului.

Evident, în cazul unui atac biologic sau chimic, primii doi factori sunt în mare masura, daca nu în întregime, dincolo de controlul persoanelor fizice. Acesta este pe aceasta raspundere ca teroristii actioneaza. Dar oamenii pot face o diferenta profunda care afecteaza imunitatea de-treilea factor-uman face o alegeri simple. Primul este, mentinerea sanatoasa flora intestinala.

Conform literaturii stiintifice, bacteriile din intestinul gros si mici, ajuta la digerarea alimentelor, sprijin asimilarea nutrientilor din alimente, sunt critice în prevenirea bolilor infectioase pentru un numar de motive. De exemplu, Lactobacilli, frecvent întâlnite în intestinele sanatoase, ajuta la prevenirea infectiilor de la consumul de alimente contaminate cu botulismul, cum ar fi biologice. Un intestin sanatos micro-florei ajuta, de asemenea, cu eliminarea de colesterol nociv, produse chimice toxice, si cauzatoare de cancer compusi, atât naturale cât si cauzate de om. Mai mult de 90% din imunitatea umane este, de fapt, legate de activitatea limfatice în jurul valorii de intestin. În consecinta, un sistem imunitar sanatos depinde în mare masura asupra florei intestinale.

Microbi În mod ideal, pe baza de sol, de obicei gasite în produsele alimentare cultivate ecologic, ar trebui consumate pentru stimularea imunitatii naturale împotriva bolilor infectioase, inclusiv antrax si alte arme de potential biologic. Mult mai eficiente decât manca iaurt care contine Lactobacilli, exista mai multe produse disponibile in magazine alimentare de sanatate buna care furnizeaza un plin pro-biotice spectrului de frecvente a solului pe baza de microbi pe care multi profesionisti alternative de sanatate au fost de prescriere, cu rezultate foarte favorabile. Un astfel de produs se numeste GI Flora Pro

Armelor biologice Graficul de mai jos prezinta armele biologice cel mai probabil pentru a fi utilizate în timpul unui atac terorist, si detaliile privind diagnosticul si tratamentul sau:

Agent

Colorare Gram

Primele simptome si tratament

Antrax

pozitiv

Dureri de cap, febra, tuse, stare de confuzie, eruptii cutanate, comune si dureri articulare si musculare. Tx: Tetracicline, Pen G, ampicilina si eritromicina.

Botulism

pozitiv

Slabiciune, vedere încetosata, dificultati de vorbire si înghitire, uscaciunea gurii, greata, varsaturi, slabiciune spreaking, Tx: Horse antitoxina

Ciuma bubonica

negativ

Febra, dureri de cap, abdominale primejdie, incapacitatea de a sta sau în picioare, inflamarea glandelor mai ales in zona abdomenului, Tx: Hidratarea si tetraciclina

Holera

negativ

Diaree apoasa, varsaturi, crampe abdominale, Tx: Hidratarea si tetraciclina

Febra dengue

parazit

Intense dureri în cap, muschilor si articulatiilor, si febra. Al doilea meci este însotita de o eruptie cutanata distructiv. Tx: nici unul, dar managmt simptom.

Ebola

virus

dureri de cap, febra, stare generala de rau, tuse, eruptii cutanate, sângerare si afara. Tx: paliative

Enterotoxinei B

pozitiv

Stafilococ cauze dureri de cap, greata, febra si slabiciune Tx: Tetraciclina, doxiciclina sau antibiotice cu spectru larg.

Encefalita

virus

Febra si dureri de cap, iritatie meningeala, glandelor parotide umflate ca oreion, eruptii pe piele cu unele, convulsii, disfunctii cerebrale. Tx: paliative

Variola

variolei virus

Dureri de cap severe, febra mare, eruptii cutanate veziculoase cu etape si pustuloasa a leziunilor. Moartea prin infectii secundare. Tx: paliative.

Tularemia

negativ

Febra, stare generala de rau, dureri de cap, umflarea ficatului, ulcerating leziuni ale pielii, implicare pulmonar posibil cu tuse. Tx: streptomicina, tetraciclina si cloramfenicol.

Armelor chimice Graficul de mai jos prezinta arme chimice, cel mai probabil pentru a fi utilizate în timpul unui atac terorist, precum si detalii cu privire la diagnosticul si ajutorul de sine:

Agent

Tip

Miros

Simptomele si ajutor auto

Tubun „GA”

Nerv

Fruity

Senzatie de apasare în piept. Dificultati de respiratie. Curge nasul. Eyepain si vedere încetosata. Greata, scaune, salivatie, puls ridicat, arsuri la stomac, varsaturi, ameteala, spasme musculare, urinare involuntare, paralizie si stop respirator. Tx: Se va spala imediat si complet. Se injecteaza 2 mg atropina în coapsa, urmata de 4gm. Shot de mesilat parlidoxine (oxima). Daca simptomele persista, da din nou atropina-doua doze mai multe 2 mg la intervale de 15 minute. Aplicati ajutor de urgenta în primul rând, inclusiv CPR pentru respiratie artificiala timp de aproximativ 2 ore, daca se opreste respiratia. Atropina poate provoca reactii adverse grave si nu trebuie sa fie utilizate daca nu exista certitudinea ca gazul nervoase a cauzat otravire.

Sarin „GB”

Nerv

Putin

La fel ca mai sus.

Soman „HG”

Nerv

Camfor

La fel ca mai sus.

VX

Nerv

Necunoscut

La fel ca mai sus.

Mustar

Blister

Usturoi

Iritant pentru ochi si piele provoaca aparitia de vezicule pielii si leziuni pulmonare. Risc ridicat de a dezvolta pneumonie. Simptomele întârziere de pâna la 48 de ore. Pot fi fatale. Tx: Se va spala imediat si complet contaminarea cu apa. Mai târziu, va spala provoca dureri mai rau. Utilizati mydriatics, antibiotice, anestezice locale si pentru a reduce durerea. . Cazare odihna.

Fosgen

Sufocant

?

Lung daune. Cauze victima sa se înece în propria mucoase. Tx: La fel ca mai sus.

„NC”

Incapacitante

Floare

Iritant pentru ochi si piele. Rupere cu dificultati de respiratie. Greata si dureri de cap frecvente. Tx: Codeina pentru tuse si o multime de odihna caldura, oxigen si de pat.

„CS”

Incapacitante

Piper

Severa în ochi iritant. Cauze tuse, lacrimare, simptome asemanatoare gripei, greata, si probleme de respiratie. Tx: Se spala ochii cu sapun si apa calda. O multime gura de aer proaspat. Cazare odihna.

„BZ”

Incapacitante

Piele bufeuri. Lire sterline inima neregulate cu puls grabit. Halucinatii, confuzie si comportament maniacal. Tx: Imobilizati victimei. Liniste

Apa curata si o hidratare adecvata Beneficiind de o sursa de apa pura in urma unui atac biologic sau a armelor chimice este critica pentru doua motive principale: 1) Victimele devin frecvent deshidratate, si 2) purificata, sau apa distilata, este necesar pentru detoxifiere de sânge, ficat, rinichi si. În urma unui atac biologic sau chiar a armelor chimice, alimentari cu apa pot fi contaminate. Distilatorii de apa pot fi cumparate ideal pentru a avea la indemana pentru a filtra aprovizionarea ar putea fi contaminate de apa în situatii de urgenta sau de supravietuire. Ingestia de alimente sanatoase si consumabile

Acest document a fost scris si a postat din amabilitatea domnului Dr. Leonard G. Horowitz

Având în vedere urgenta de a obtine aceste informatii catre publicul larg, toate drepturile de autor asupra acestui text au fost oferit de Dr. Horowitz, 01 octombrie 2000. Va rugam sa nu ezitati sa distribuie aceasta informatie în orice forma.

Sa tradus cu google translate in masura posibilitatilor avute.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în SUPRAVIETUIRE URBANA și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Un ghid practic pentru Antibiotice si utilizarea pentru supravietuire

  1. stan doinita zice:

    Foarte interesant articol.Multumesc. frumos.Va rog poate ma ajutati cu alternative la fam penicilina si cefalosporine deoarece klacidul este putin.
    Cu respect
    stan doinita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s